Vennligst vent...

VIKTIG
I webshoppen finnes komponenter som kan være en del av en større konfigurasjon. Dersom du er usikker på om du har riktige komponenter, kontakt din Telenor Inpli selger eller sales@telenorinpli.no før du bestiller utstyret.
Vi tar forbehold om at kunden har foretatt en kvalitetssjekk av sine produktbestillinger.
 
For ordre under minimumsgrensen på NOK 1 000,- påløper det et administrasjonsgebyr på NOK 500,-
 
Vi jobber stadig med å forbedre nettbutikken, utvide vårt sortement og yte enda bedre service til våre kunder. Har du spørsmål til våre produkter, eller det er kategorier du savner, ta kontakt med din selger.
 
    
 
 
 
 
 

Svitsjer

Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.

CISCO Catalyst  6807-XL Chassis Fan (C6807-XL-FAN)

CISCO Catalyst 6807-XL Chassis Fan (C6807-XL-FAN)


SKU: C6807-XL-FAN
Produkt: Tilbehør
Porter: 0
Hastighet: 0Mbps
Beskrivelse

Fan Tray

The switch supports a single front-serviceable and hot-swappable fan tray with nine individual fans. The fan tray is responsible for cooling the entire chassis and interfacing with environmental monitors to trigger alarms when conditions exceed thresholds.

The fan tray supports:

  • Model number C6807-XL-FAN.
  • A maximum cooling capacity of 850 CFM (120 CFM per slot). At this capacity, the fan tray can cool seven 800 W modules.
  • Four variable-speed operating modes between 3,000 and 6,000 RPM for each fan.
  • Up to three fan failures. The fans that are working increase RPM or CFM.
  • Online Insertion and Removal (OIR) for a minimum of 120 seconds (depending on the ambient temperature).

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.